Celodenní kurz zahájíme v 10 hodin..
Budeme ochutnávat, fermentovat a vařit.
Vyzkoušíme hlívu fermentovanou několika způsoby, zeleninu dipy, salsy, zeleninu, nápoje.
Z přírody ochutnáme jarní smrkové výhonky, jarní divoké bylinky, limonádu, koláč a další dobroty. Uvaříme si oběd a zároveň si budeme povídat o bylinkách.
Jako bonus si vyzkoušíte naložit vlastní fermentovanou zeleninu.
Všechny recepty budou sepsány ve skriptech.
Nezapomeňte si vzít s sebou sklenice, protože vše co nesníte si odnesete domů.
KDO JSEM?
Jsem holka z Beskyd. Narodila jsem se tady a zůstala tomuto kraji věrná. Beskydy miluji a čím jsem starší, tím víc. Čerpám jejich krásu na procházkách a výšlapech, čerpám divokost přírody, s kterou pak čaruji v kuchyni.
Zamilovala jsem si pokrmy z divokých bylin a plodů. Vše, co předávám na kurzech nejdříve doma vyzkouším, neb vše je součástí mého životního stylu.
Přírodu vnímám, pozoruji a využívám jejího bohatství. Beru si jen tolik, kolik potřebuji. Budu ráda, když tu krásu budete vnímat se mnou. Vítám Vás ve světě rostlin, jak je vnímám já.
Eva Huňková
Za šípkovým keřem
Každý workshop je jedinečný , nabíjející neskutečnou energií, uspořádán dle ročního období. Na každém workshopu ochutnáváme a vaříme pokrmy z divokých bylin rostoucích v daném období.
PŘIHLÁŠKY NA KURZ FERMENTACE PROBÍHAJÍ NA WEBU EVY HUŇKOVÉ:
https://zasipkovymkerem.cz/kurzy/jarni-divoka-priroda-s-fermentaci-v-kuchyni/
Rezervace bude potvrzena po zaplacení alespoň 50 % zálohy, to je 1 100 Kč. Doplatek buď na místě v hotovosti, nebo před konáním kurzu na účet.
Záloha je nevratná, v případě neúčasti můžete za sebe zaslat náhradníka.